DESPRE OSTEOeffect™

Contribuie la normalizarea densității minerale osoase și la buna funcționare a întregului sistem osos!

Supliment alimentar notificat de SNPMAPS: Notificare AA 11469/2018

Pierderea de masă minerală osoasă (demineralizarea osoasă), cauzată de înaintarea în vârstă, este un factor major de risc pentru o serie de probleme, cum ar fi fracturile și/sau probleme la nivelul spatelui. Sunt predispuse acestui risc mai ales femeile aflate în postmenopauză, care se confruntă cu o densitate osoasă scăzută.

packshot OSTEOeffect™

Comandă rapid online OSTEOeffect™

80.00 lei

Comandă acum
Oferte speciale  •  Informaţii livrare
microscope

OsteoEffect™, prin formula inovatoare unică OsteoProgenitor®, ține pasul cu ultimele descoperiri științifice1-6.

matrice sinergică

Formula OsteoProgenitor® conține o matrice sinergică activă formată din 9 substanțe care au rol important în construcția osoasă.

bec

Eficiența substanței active principale trehaloza din formula OsteoProgenitor® este demonstrată clinic1-6.

bullseye

Formula OsteoProgenitor® a fost concepută astfel încât să favorizeze o acțiune și absorbție rapidă și corectă a substanțelor active la nivelul oaselor.

eprubeta

OsteoEffect™ nu conține coloranți sau conservanți și este fabricat respectând standardele GMP - garanția calității.

Odată cu înaintarea în vârstă sau cu apariția menopauzei la femei, osul își pierde din densitate, se demineralizează și devine mai fragil. Oasele conțin osteoclaste care distrug celulele osoase vechi și/sau distruse în timp ce osteoblastele funcționează pentru a reface masa osoasă pierdută. Atunci când osteoblastele nu pot reface țesutul osos în ritmul în care osteoclastele îl distrug, apar pierderi de masă osoasă. Osteoclastele au o acțiune pronunțată mai ales după menopauză, astfel că femeile sunt mai expuse riscului diminuării masei osoase după această vârstă. Reducerea masei osoase, respectiv a densității minerale osoase în urma diminuării calciului și a mineralelor din oase predispune o persoană la apariția fracturilor și/sau probleme la nivelul spatelui.

OsteoEffect™ este un supliment alimentar cu o formulă concepută la standarde canadiene în acord cu ultimele descoperiri științifice, recomandat pentru sistemul osos. Concepută de specialiștii canadieni, formula unică OsteoProgenitor® este echilibrată și optim dozată, constând într-o matrice sinergică activă formată din 9 substanțe bioactive pentru întreaga structură osoasă a organismului. Inovația este reprezentată de substanța activă trehaloza, o diglucidă specifică drojdiilor, cu importante proprietăți funcționale.

Studii clinice experimentale sugerează faptul că trehaloza are potențial benefic pentru susținerea sistemului osos și a densitătii minerale osoase. Pe lângă ingredientul inovator trehaloza, OsteoEffect™ conține următoarele substanțe active care contribuie la păstrarea normală a matricei osoase și la o absorbție corectă la nivelul oaselor:

calciu

Calciul este un mineral esențial ce face parte din structura osoasă, necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și dinților. Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului muscular și la o neurotransmisie normală.

magneziu

Magneziul este al patrulea cel mai răspândit mineral din corpul uman și care participă la sute de reacții biochimice cu un rol major la nivel muscular, nervos și cardiac.

vitamina D

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și dinților, la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sange și la menținerea funcției normale a sistemului imunitar și muscular.

cuprul

Cuprul este un mineral esențial care contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive, la funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos; contribuie la metabolsmul energetic normal și la protejarea constituenților celulari împotriva stresului oxidativ.

zinc

Zincul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, părului, unghiilor și pielii; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

vitamina C

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, dinților și pielii; contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

MSM

MSM-ul sau metilsulfonilmetan este o formă organică a sulfului și un nutrient necesar funcționării organismului. Aceasta este forma sub care se găsește sulful în natură în toate organismele vii, în care este biologic activ.

Lizina

Lizina este un aminoacid esențial care intră în compoziția proteinelor, are un rol important în sunteza de carnitină, dar pe care corpul nu îl poate produce singur. De aceea este importantă suplimentarea lizinei prin aport extern, mai ales în cazul unei diete deficitare.

Formula unică OsteoProgenitor® se prezintă sub formă de pulbere hidrosolubilă, ceea ce îi conferă o absorbție superioară și o biodisponibilitate rapidă și eficientă, fiind utilizată de organism pentru normalizarea densității minerale osoase, susținerea metabolismului osos și, per general, pentru susținerea unui echilibru funcțional al organismului și îmbunătățirea calității vieții, mai ales pentru femeile aflate în premenopauză, menopauză sau postmenopauză. Consumată conform modului de utilizare din prospect, nu prezintă riscul apariției efectelor adverse la nivelul rinichilor, sângelui, stomacului sau ficatului.

cură pentru 67 zile
Află cum se administrează OSTEOeffect™ aici

© 2021 Toate drepturile rezervate Good Days Therapy.